Згорає пале листя у вогні

Згорає пале листя у вогні
розносить вітер втрачені надії
так непомітно збігли наші дні
так безнадійно зникли наші мрії

забуті "ми", наче нічого й не було
забуто все, наче не було того літа
лише тобі одній присвячені вірші
так і не сказані, продовжують боліти (2011/2013)