Хорова "Ділова"

Світить та не гріг сонце золоте:
Прийде хтось й нового в коси наплете...
Драні ногавиці знов почнем латати -
Вплетенії коси тишком розплітати...
Ні! Не стане чуда, і не буде дива
Там, де люди роблять швидко, косо й криво!
 
05.09.2005
Взято із збірки "Печаль Одинака"