Слобожанська козацька верхова

Як у нашім навманні
їхать - тільки на коні:
Не проїде тут підвода -
Так вже склалось з первороду ...
Не барись, агов!, юначе!
Ось ... по тебе кінь твій скаче!
Лине з цокоту підків:
- Відродили козаків!!!
Коней всім ие дістає -
Так багацько Бог дає!
 
25-26.10.2005р.
Взято із збірки "Печаль одинака"