Колискова Рижовському парку

Парку Рижовський! Щось тобі спиться ...
Хочеться долі Пущі Водиці?
Вимерли майже старці-дуби,
Дещицю з'їли ... новожлоби ...
Декілька років - звалище буде:
Зроблять із тебе трупище люди!
Хтось був-приїхав,
хтось тут зродився -
Не патріотом всяк з нас зробився ...
Ми - із героїв казочки Распе:
Треба під Харковом Кончої Заспи?..
 
2.06.2005р.
Взято із збірки "Печаль одинака"