чи

Засмучено лежу вдивляючись у стелю
Ось так вже в котрий раз
Коля міг дібратися до цілі
Але напевно не гаразд
Ці стіни бачили багато
Не менше й у останній час.
Чи я не маю змоги встати?
Або напевно ще не час.