На ВОДОХРЕЩУ 2019 року!...

У Водохрещу – День Святий,
трохи морозний, сніговий!
Від Василя і Маланки,
козацтво нашої паланки
поринуло ув ополонки
Йордані славної Сули,
куди усі ми прибули
на повне омовеніє,
Боже благословеніє!
А у древній, у столиці,
всі купальники – мов криці!
В Дніпро тричі упірнули,
всі хвороби відвернули!
Нехай свята водичка
окропить наші личка!
Окропить – рідну хату,
щоб “Добре!” лише знати.
Щоб були усі щасливі,
також щирі, гарні й милі!
Хай святяться Душа й Тіло!
Щоби все – омолоділо!
Квітувала щоб родина
і уся моя Вкраїна!
Водохрещне омивання
дало б ліпші Сподівання!
На пророчому Світанні
Христос сам хрещається
в святих водах Іордані...!...
 
Додано і оновлено 19.01.2019 р. м. Київ
test