РІЗДВО

Вельми особлива і велика духовна радість обіймає кожну причетну Людину 7-го січня, бо у цей Святий День ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії Християнства щирим Вітанням: „Христос рождається – славімо Його!”
 
Вже в небі Зірка засіяла,
Різдвяний Знак Людям подáла!:
Христос родився в Вифлиємі,
хто став для Людства як Знамено!!
Наш Божий Син і Бог-месія, –
Пророк, Спаситель і Надія!!!...
 
©Валентин В. Бугрим. 07.01.19. Роменщина
 
Народження Ісуса Христа нагадує людям: Бог завжди з нами, пам’ятає про нас і любить нас, бажає нам всім Миру, Добра, Благодаті! Щоби Зірка, яка зійшла над Вифлиємом у час його народження, освітлювала людям шлях до Радості і Щастя! ...
У теперішній надзвичайно складний період розвитку нашої молодої держави і становлення Православної церкви в Україні, маємо пройнятися Духом любові та злагоди й будувати нове життя у світлі Христових заповідей і моралі. І нехай оцей всемогутній, всеперемагаючий і всеперетворюючий Дух світлого народження Ісуса Христа панує в наших серцях нині та повсякчас, і на віки вічні!
Христос народився! Славімо ЙОГО!...