Утреннее настроение

Утреннее настроение
Ранішні настрой.
***
Ліпень...
Раніца ў родным краЮ...
Уздымаючы рукі, я – тварам да ўсхода стаю...
Там, над краем зямлі,
падымаецца сонца...
Раствараюцца зоркі у небе,
вераб’і над падворкамі гойсаюць,
і гудуць авіеткамі звонка чмялі...
 
...і няма такой раніцы лепей...
*+*
у Косава, пад яблыняй