Черговий крок. Епох змінився зміст...

Черговий крок. Епох змінився зміст...
Черговий крок. Епох змінився зміст.
Нові картини в небі пишуть зорі.
У сірих плямах знелюднілих міст
Блукають тіні згублених історій.
Усе, що мало бути, настає.
Іде на світ. Ховається по норах.
І те, що зараз надважливим є,
Поволі обертається на порох.