Минула радість у мені (Муз і слова Вадима Марченка)

1)Коли порвалася струна.
Скінчилися в житті всі звуки.
І ось закінчився альбом.
І пам`ять розв`язала руки.
Неначе злива в голові.
Пройшли моменти незабутні.
Як кольоровий кінофільм.
Давно вже предками забутий.
Приспів.
Минула радість у мені.
На самоті ми пам`ятаєм.
Ті темні очі у вісні.
Не можу досі я згадати .
Хай буде цілий світ один.
Ми будемо пам`ятати добре.
Що ти одна і я один.
У цілім світі ми закуті.
2) Коли розіллється вода.
І сонце грітиме ще дужче.
Десь попрошу у бога я.
Аби зцілив твою він душу.
Не по жалкуючи життя.
Відав би все що маю, мушу.
Аби побачити тебе.
І назавжди з`єднати руки