Це твоє життя (Муз і сл. Марченка Вадима)

Аудиозапись

1)Так хочу сказати.
Навіщо слова ці без сенсу тобі.
Не даш собі ради.
Руйнуючи грати для світу в собі.
Ти хочеш тікати .
Від тих кому добре і тим кому зле.
Шукаючи варти.
В житті, що по течії тебе несе.
 
Пр
Це твоє життя, бери все що є
Не треба чекати, що сонце зійде.
Це твоє життя, цінуй його мить.
І може тоді ти щей зміниш себе.
 
2) Так хочу сказати
Зніми окуляри, дивися на світ.
Своїми очами
Дивуючись світу і радості мить.
Не треба звертати.
Уваги на те, що бентежить тебе.
Цінуй кожен ранок.
Жа те, що життя твоє далі іде.