Різдво

Різдво
На небі місяць новий,
ось свято в дім прийшло.
Різдво веселе знову
заходить у село.
 
Заходять пісні, пляски.
Гей не журись, народ,
на вулиці всі в масках
і крутить хоровод.
 
А завтра все, як завжди:
дім, хлопоти, город.
І кожен скаже майже:
"Гей не журись, народ!".