Стоїть зима, така незвична...

Стоїть зима, така незвична...
Стоїть зима, така незвична,
Снігами марить наяву.
У білім дні не видно січня,
Лише калюжі і траву.
А мабуть є десь ще на світі
Місця, де й досі все всерйоз,
Де бабу сніжну ліплять діти,
І щічки пробує мороз.