Січневий здичавілий вечір...

Січневий здичавілий вечір...
Січневий здичавілий вечір,
Холодний прихисток сльоти.
Двором блукає порожнеча,
Воліє хоч кого знайти.
До року час ніяк не звикне,
Тож не накоїв ще дурниць,
І переморгуються вікна
Жовтавим кодом таємниць.