Світанок.Батькова криниця

Світанок.Батькова криниця.
Над стріхою літав лелека.
Щоразу будуть снитися,
чи буду близько чи далеко.
В зірках різдвяний небокрай
свята, колядок милі звуки.
Смачний, духм’яний коровай,
і матері ласкаві руки.
І настрій радісно чудовий,
де дзвоник тихо так волає.
І сонця світ такий медовий,
що гріє та не опікає...