У кожного свій хрест

У кожного в житті своя Голгофа,
До неї йдем, важкий несемо хрест
І обминуть її ніяк не можна,
Так хоче доля, вкаже Божий перст.
 
Бо сам Христос ішов туди у муках
Та ніс хреста за всі наші гріхи,
Хоч цв"яхами прибили Йому руки,
Й розп"ятого боялись вороги.
 
А Він воскрес.Узяв Отець Небесний
Його до Себе, поруч посадив.
Рано чи пізно правда все ж воскресне,
Як би того хтось дуже не хотів.
 
2017 р.