Птаха
Я буду птахой, що в небі кружляє
Я буду нею, що завжди вітає
Я буду бачить як сонце ясніє
Я буду у місячні ночі та зоряне небо
Завжди пам'ятати про тебе
Я буду із вітром у полі гуляти
У мирному небі завжди я літати
Я буду завжди добро дарувати
Усім своїм серцем пісні щебетати й
Радіти про те, що здійсняться всі мої мрії, про тебе моя Україно!