Он дер!

Вай ӯро дӯст медорад,
Вайро ба ҳалокат мебарад.
Ӯ ҳама чизро ба ӯ мебахшад,
Вай ба ӯ чизе намедиҳад.
 
Вай рагҳои ӯро кушод,
Ӯ хандид.
Вале дар муҳаббат афтод,
Ӯ фаҳмид
 
Он дер!
 
Вай аз дунё баромад,
Ҷони ӯ парвоз кард.