Звикати

Звикати
  Я звикла, хоч час не змінює думки
І пам'ятаю кожен день.Без жартів.
Все так лишилося,лишився й ти,
Але усе не те, без варіантів.

Я звикла і нікому не сказала
Що так старанно намагалася звикать
Що кожен день в минулому літала
І не наважилась про це тобі казать.

Мовчання- ти спасіння і розруха
Частина невід'ємна від життя
Нехай в мені вітри і завірюха
Я звинла , але звикнутись я не змогла