Скороговорка про коалу

В Макао коала какао лакала
Калана в какао макака макала
Лакала коала какао в Макао
Макака макала калана в какао
 
Кулана коала в Макао алкала
Калана макака в какао макала
Коала лакала в Макао какао
Макака кулана макала в Макао
 
Макака макала в канале калана
В канале Макао калана макала
Коала лакала какао в Макао
Кулана макака макала в какао