Коханій..

Горів  мій світ від розпачу і болі
Вертав мені забуті почуття,
Страждань булих і кривди долі
Втрачало змісту все моє життя.
Та познайомившись з тобою
З"явилась іскра у моїх очах,
Минуле змилося водою
Хоч поки й не зносило дах.
Не в тому річ що я не хворий серцем
Я не безумець в раю почуттів,
Важливо те, що я відкрив ці дверці
В майбутнє те - яке хотів.
Можливо я придирливий, зухвалий
Нестриманий і часто не правий
Але я став на букву «К»- коханий
Хоч думав, що я не такий.
Ти знахідка, ти рідна і турботна
Закохана у світ свого буття,
Часом лишаєшся голодна
Бо я сховав всі свої почуття.
Та це не так - я люблю тебе дуже,
Ти моя жінка ти моя любов,
Я навіть можу сказати тобі друже
І цілувати в губи знов і знов.
Пробач за біль, за всі мої невдачі,
За дурість і пусті слова,
Я знаю, що для тебе значу
І знай, що ти  навік моя.