Вам сорок пять

Невже це сорок п"ять?
Коли пліч о пліч ви йдете разом
Це не мало..., але було всього:
Щастя, радість, біль
Розчарування, бажання утікати
Але завжди ви разом у житті
Один ви одного то варті
Ваш шлюб це запорука
вірності й надії
Це захист своїх дітей
Підтримка внуків
І щоб не сталося завжди
Ви разом всюди!
 
З захопленням дивлюсь на вас
Мої ви дорогі!
Несете у своїй душі
Любов і вірність.
 
 
Я ще на світі стільки не живу
Скільки любов ваша існує
Хай буде щастя кожну мить
І кожний день тільки по гарному дивує!