Всю галактику. Весь космос

- Ось я. Яку ти зараз бачиш
Неприкрита. Оголена.
- Дивлюся і дивуюся. Ти сяєш
Дика. І від того втомлена
- Не боїшся? Я ж впаду тобі у руки
Я ж впаду на все життя?
- Я берегтиму всі твої звуки
Я хотітиму, бажатиму. Без вороття
- Я чужа. Я прийшла з іншої планети
- Ти моя. Я буду вічним гостем у твоїй орбіті
- Я несу з собою сльози
- Та хай падуть ті сльози в грози!
Не боюся
- Я тягну з собою біль
- Та хай моїм буде навік!
Не боюся
- Я хочу бути "зіткана з любові"
- Кохана, я подарую нитки кольорові
Колискові співатиму
Душу цілуватиму
Віддайся, кохана, відпусти себе
Я тут, я втримаю, триматиму тебе
В тобі я житиму, тобою житиму
І всю галактику, весь всесвіт, тебе любитиму