Короткого дня цвітіння.

Короткого дня цвітіння.
Короткого дня цвітіння.
Думок шарудить луна.
Листочок – душа осіння
Приклеївся до вікна.
Забилися сни в куточок,
Тенета плетуть для мрій,
І я, мов отой листочок,
Чекаю на вітер свій.