Не всі слова потрібно говорити

Не всі слова потрібно говорити
Не всі слова потрібно говорити.
Не всім думкам давати треба волю.
Нехай у серці гіркоти налито,
Вона є теж у довгим списку долі.
Нехай довкруж давно набридлі лиця,
І осінь, що здається не минає,
Душі потрібні часом таємниці,
Без того в неї спокою немає.