ПОГРАЙ З ВОГНЕМ!

Пограй з вогнем! Пограй зі мною!
Спали всі сумніви! Спали!
Пограй з вогнем! І будь живою!
Живи в собі, в мені живи!
Пограй з вогнем! Поклич кохання!
Спали свій страх! Спали біду!
Пограй з вогнем! Відкрий бажання!
Я буду поруч… Я прийду!
Пограй з вогнем! Сміється вітер…
Немає правил у цій грі!
Пограй з вогнем! Вогонь все витер…
Дай серце, душу, все… Мені!
Пограй з вогнем! Пограй зі мною!
Цілуй! Цілуй! Вогонь! Безодня…
Я запалав…. Горю! Тобою…
Пограй з вогнем! Пограй… Сьогодні..
А завтра? Буде завтра! Буде!
Ти будеш іншою… Роджає
Тебе вогонь! Вогонь розбудить!
Лиш він… Так! Він тебе пізнає!
Пограй з вогнем! Не бійся! Чуєш,
Бринить кохання… Не заснем…
Мені… Мені… Як Ти частуєш!
Пограй з вогнем! Пограй з вогнем!