Пишу тебе, на разных языках

Пишу тебе, на разных языках

Аудиозапись

Пишу тебе, на разных языках
Прошу тебе, благаю відгукнися
И если сможешь, то хотя б во снах
Благаю, ти на мить мені з’явися
 
Приснись коль сможешь, осчастливь меня
Мені й хвилини навіть буде досить
І перетвориться тоді на літо осінь
Ты знаешь ведь, как трудно без тебя
 
Та знаєш, я давно не сплю ночами
И снов давно не вижу о тебе
И нам увы, не встретиться глазами
Бо ти ж давно, не згадуєш мене
 
Поэтому, на разных языках
Пишу тобі, свою відкривши душу
И к сожалению, я только лишь в мечтах
Тебе любити та кохати мушу
 
Не забудьте послушать в аудио версии