Така, як є

Така, як  є
Така, як є.Чи праведна, чи грішна?
Вразлива. І не зношу самоти.
Буваю часом невимовно ніжна.
А інколи - сумна до гіркоти.
Живу, як всі. Надіями зігріта.
Ціную в людях звичну простоту.
Нестримно, як усі, чекаю літа.
Весну кохаю, осінь золоту...
Зимова крига щовесни скресає -
Така, як я. І геть зимовий сон!
І неквапливо, ніби час, спливає
Легка вода... Думки беруть в полон.
Такі вже є. Ні спогади, ні мрії
Не зупинити, як води потік.
І хвилі тріпотять, неначе вії,
За роком рік, і знов - за роком рік...