Час

Кажуть час лікує,сумніваюсь я у цій властивості часу,
З часом відчуваю,що все тяжчий камінь на плечах своїх несу.
Камінь той-це гніт моїх помилок,біль від втрат і вибрики життя,
Крик підстрелених ублюдками лебідок і чиєсь знедолене життя!
З часом все минає,все проходить,й камінь той розтрощить грізний час.
Ні! Час не лікує,час руйнує. Прийде час зруйнує він і нас.