Царська корона

Під вікном цвітуть лілеї
Червоні, білі та рожеві,
Помаранчеві і жовті,
Квіти гарні, ніжні й горді.
 
Вдача в них уже така -
Світ споглядати звисока,
Недарма ж в народі кажуть:
"Лілія - корона царська".
 
2015 р.