А мені чомусь не спиться

А мені чомусь не спиться
В ніч, як місяць в небі повний,
Мерехтять золотом зорі,
Сон утік далеко звідси.
 
Наче вдень так видно всюди,
Стихло все, дрімає тиша,
Місяць на траві залишив
Сяючу доріжку срібну.
 
Може втрапила у казку
Чи природи дивне царство?
Можу того і не знати
Та чомусь не хочу спати.
 
2017 р.