МАЙДАН

Многостраждальна Украiна,
Ти знову вийшла на майдан!
Як колись Павло Тичина
Про революцiю писав!
 
Лиш не пiшов би брат на брата,
Щоб кров людська не пролилась,
Щоб не стрiляли знов гармати,
Ненавiсть щоб не розрослась!
 
Щоб глузд здоровий перемiг
I материнськi сльози не лилися,
Щоб зберегли дитячiй смiх
ГОСПОДЬ,вiд нас не вiдвернися!
 
01.03.2014 г. Санкт- Петербург
 
Как в воду смотрел...