Жар ненависті

І знову я оставсь один,
в полоні сумнівів страждаю,
чого опівночі сьогодні
в дзеркальнім саді я блукаю?

Нікого більш нема навколо,
та серце колить щось мене,
і тінь моя, відгомін болі
у собі полум'я несе.

Болить душа, а очі плачуть
втрачають каплі без жалю,
та тінь мене все не пускає,
тримає ненависть вогню.