В моїй душі, такій осінній

В моїй душі, такій осінній
В моїй душі, такій осінній,
В думках коротких і простих,
Літає сон на павутинні,
І світ знеболений затих.
Там все закохане в природу,
Мугиче часом щось Господь…
Заходь, як матимеш нагоду,
І як не матимеш – заходь.