Ти порівняв мене з весною

Ти порівняв мене з весною,
Сказав, що я така ж нестримна,
І літом названа тобою,
Така ж палка, яскрава й дивна.
 
Схожість із осінню шукаєш
В моїй душі ліричній тихій,
А ле упевнена - ти знаєш -
В серці зимі немає місця.
 
2017 р.