Стара яблуня

Яблуня стара своє віджила,
Не дає плодів вже років кілька,
А колись на ній ламалось гілля,
Ой, смачнющі ж яблука родили!
 
І господар захотів зрубати,
Бо навіщо ж дерево сухеє?
Підійшовши ближче, він побачив!!!
Білий-білий цвіт на гіллі в неї.
 
-Ти диви, квітує, - здивувався,
Залишив її, пішов до хати.
Вона згодом зародила рясно,
Мали чим усі посмакувати.
 
2015 р.