Думки і спогади

Очі...Погляд не можу забути...
Руки...Дотик хотів би відчути...
Губи...Усмішка на обличчі...
Час...Поверни всі ці миті.

Полум'я...В серці жило...
Лід...Тепер поглинає його...
Камінь...Гранітний в душі...
Грози...Кричать в пустоті...

Голка...Пронизливий біль...
Спогад...Життя пролетіло, як мить...
Музика...Вже не чути слова...
Тиша...Всюди мертва пітьма.