Важко сказать

Найважче говорити,коли є що сказать.
ти йдеш,наповнений впевненістю,
а я наповнююсь фарбами.
Ти чітко завчив фрази розуму,а не серця.
Говориш звичне.Вигадуєш свої стереотипи 
і чуєш голос лише своєї душі.
Такі люди не помиляються,вони знають,
що мають рацію,у них усе ідеально:
Ідеальне життя,ідеальні люди,ідеали ідеальні.
Ти начебто бачиш мету,але не бачиш,
як далеко її гаризонти

Занадто багато слів зависло у повітрі.
Трохи душно,трохи підвищен тиск мовчання.
Забагато зайвого,але чогось не вистачає..
Тобі здається замало театру? І до драми ти 
великий майстер.Якось не так падає тінь.
Ти сам оператор своїх дій,то підправ же світло .