ДЕ ТИ, ЛІТО?

Аудиозапись

Смарагдове листя,
Деревам так личать — прикраси!
Закохане місто,
В обіймах із сонцем — тераси,
Та грілась я в променях
Твоєї чарівної посмішки,
Турбота — долонями,
Ніжності — домішки.
 
ПРИСПІВ: Де ти, лі-то?—
Трави росами зрошені,
Бі-лі кві-ти,
Чиїми смутками скошені?
Де ви, зо-рі?
До кого скотились у кошики?
Віршами засяяли,
Записані в зошити.
 
Недовге кохання твоє —
Коротке так само як літо,
Знов смутки-зітхання — мине,
Дощами з лиця буде змито,
А листя обпечене —
Нестримно-гарячими днями,
До ніг припадає,
Та в хибних надіях згасає...
 
ПРИСПІВ: Лі-то, лі-то...
А-а-аа,
Кві-ти , кві-ти...
А-а-аа,
Зо-рі, зо-рі...
До кого скотились у кошики?-
Віршами засяяли,
Записані в зошити.