Патрыёт

Патрыёт
Патрыёт - гэта крэда і воля,
І гісторыя нашай пары,
Хто радзіму не кiне нiколi,
Не аддасць яе ў кіпцюры.
 
Не спалохаць цябе - патрыёта,
Хаця выбраў нялёгкi ты шлях.
Добра ведаеш, што без турботы
Ля дзядоў застанецца твой прах.
 
Ні агню нi вады не баіцца
Бо свой мае ён стрыжань стальны,
За Радзіму мы будзем біцца -
Няма лепшай на свеце зямлі.
 
Для мяне ты надзеі крыніца,
Мой кумір і маяк ў жыцці.
Буду шчыра табой ганарыцца,
Каб сябе i жыцця сэнс знайсці.
 
(Припев)
Адчувай... мой голас у сэрцы.
Падымай... кулак у паветра.
Адчыняй... перамоге ўсе дзверы.
І далей наперад!
Толькі наперад!
 
20 06 05