Людину з чорною амбіцією побачивши, я якось запитав.

Людину з чорною амбіцією побачивши, я якось запитав.
 
Скажіть добродію, а скільки в душах ваших, живе катів та панів?
Царів, князів, які не хочуть навіть чути, інших особистих планів?
 
Вони обмазавши багнюкою інших, стоять у черзі за німбами богів,
Не турбуючись, що їх чекає у майбутньому, нашого народу гнів!
 
Кожен з них дбає лише про те, щоб вкрасти у нас мир та добро усе.
Вбивши совість, та мораль, констатують - життя закінчено, це все!
 
Річ йде в цьому випадку, про амбіціозних чорних та підлих клонів,
Які рвуться до трибун, щоб відчути масу різних зрадників поклонів!
 
© Copyright: Сергей Медведев - Месеан 59, 2018
Свидетельство о публикации №218072700340