У цього музиканта справжній дар...

У цього музиканта справжній дар,
Напевне від богів його він має,
Почуйте, як в руках старий ситар
Щось неможливе з серцем витворяє.
Де взяти ще такої дивини,
В якій є все – мелодії і сутри?..
Заплющиш очі і ідуть слони,
Та бурмотить легенди Брахмапутра.
Немає ані гніву, ані скрут,
Законів і якихось профанацій,
Й здається, що нірвана прямо тут,
Без зайвих слів і мудрих медитацій