ОЧІ ДІВОЧІ

Ці очі дівочі-
Зіниці душі,
Щодня і щоночі,
Кохати спішіть.
 
Жагучі обійми,
Чарівна краса ,
Шикуються рими ,
Отав чебреця !
 
Киян Александр
*******************
 
Очі дівочі,
Очі кохані!
Диво з півночі
Аж до світання!
 
Жгучі обійма,
Стан твій дівочий...
Лані подібна,
Зкинув сорочку...
 
Стій, схаменися!
Тоскно без тебе.
Лиш усміхнися,
Зоре, до мене.
 
Люсі Камлі
 
17.07.2018