Кохані очі (поэту Киян Александр)

Кохані очі (поэту Киян Александр)
Вдохновли стихи "Очі дівочі"
(Киян Александр)
 
Ті очі кохані,
Що сняться вночі,
Чарівні, бажАні,
Відрада душі.
 
Любов я чекаю
Побачити в них,
Дорогу до раю
Прокласти устиг.
 
Любов у житті
Нам освітлює шлях
І сяє завжди
В коханих очах.
 
16.07.2018 рік