ОЧІ ДІВОЧІ

ОЧІ     ДІВОЧІ

Аудиозапись

Ободзинский – Эти глаза напротив
 
Ці очі дівочі-
Зіниці душі,
Щодня і щоночі,
Кохати спішіть.
 
Жагучі обійми,
Чарівна краса ,
Шикуються рими ,
Отав чебреця .
 
Вгамовує подих ,
Безкрайність світів,
По хвилях Дніпрових
Летів і летів.
 
Пірнав до глибин би,
Здіймався в блакить,
Кричав би до хрипу-
Життя не спинить.
 
Мотиви сердечні,
Це- диво із див,
Мав крила б лелечі-
Безмежність цінив !