Сырость серая.

Сырость серая.
Сырость серая
И осенняя
Рассердила
До боли,
До слез.
Безобразия
Злое явления
Заливает
Земную ложь!
Дождь
Небесною
Панихидою
Души хилые
Ветром
В дрожь,
Создавая
Тоску ужасную,
Ураганом
их гонит
Как вошь!
Небеса,
Чудеса
Безответны
То бесцветные,
то синева.
Осень серая,
Мерзкая,
Скверная,
Скука страшная,
Дождь!Тоска...