Спи,ми заколишем тебе!

Спи,ми заколишем тебе!
Сильно пахне конюшина*.
Медом.Ніби не у місті!
Ляжу тут й перепочину,
в буйних пахощів намисті.
 
Спи, ми заколишем тебе!-
Грицики* шепочуть тихо...
Розділив на клапті небо
Кущ колючий обліпихи.
 
Деревію* парасолі
Прихистили ніжну бабку*.
Тут багатств степних доволі-
Мак, цикорій та кульбабка.
 
І, кручений на всі боки,
Серед трав стебло звиває
Панич* - квітка синьоока.
Горда! Ціну собі знає!
 
Вся заквітчана яскраво,
Аромати чую сіна.
Рук торкається ласкаво
Різнобарвна конюшина.
 
 
Конюшина*-клевер
Грицики*-пастушья сумка
Деревій*-тисячелистник
Бабка*-стрекоза
Кручений панич*-вьюнок
 
 
Графіка автора