В краю ромашок і гортензій...

В краю ромашок і гортензій...
В краю ромашок і гортензій,
Віджитих днів, віджитих доль,
Немає репету претензій,
І згуба втратила контроль.
Там веселкові гнуться спини,
Там у полів немає меж,
Літають срібні херувими,
І не трапляється пожеж.
Це рай… це рай на всі епохи,
Із ясним сонцем на гербі,
А от віршів там зовсім трохи,
Їх щастя пише… так собі…