Спочинь, солдате...

Спочинь, солдате...
Спочинь, солдате,
Ось твій щит,
Ось гладіс твій,
Шолом блискучий,
Ти захищав
Безстрашно світ,
І долі колесо
Рипуче.
Ти все розтратив,
Все, що мав –
Здоров’я, молодість
І силу,
І те, що ти так захищав,
Без тебе далі
Покотило.