Холодний вечір спокій береже

Холодний вечір спокій береже
Холодний вечір спокій береже,
До снів натхнення невеличке має,
Невидимий небесний Фаберже
Зірками чорний космос прикрашає,
А десь на протилежній стороні
Роботою живуть людські отари,
Сліпуче біле сонце на коні,
І падають розплавлені ікари…